Kërko ofertë


Emri i тура
Vend
Destinacion
prej
Kategori
Numri i yjeve

Израел & Јордан I Април 2020

Израел & Јордан I Април 2020

 • 01.04.2020 - 07.04.2020
 • 5 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ГРАНИЧНИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • СЕРТИФИКАТ ЗА АЏИЛАК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Израел & Јордан I Нова Година 2020

Израел & Јордан I Нова Година 2020

 • 28.12.2019 - 03.01.2020
 • 5 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ГРАНИЧНИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • СЕРТИФИКАТ ЗА АЏИЛАК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Ноември во Дубаи 2019

Ноември во Дубаи 2019

Dubai
 • НОЕМВРИ
 • ПОВРАТЕН АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 4/7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА ДУБАИ СО ВОДИЧ НА МАКЕДОНСКИ
повеќе...

Пролет во Дубаи 2020

Пролет во Дубаи 2020

Dubai
 • 07.03 / 28.03 / 29.03 / 17.04 / 01.05
 • АВИОБИЛЕТ ОД СОФИЈА
 • ТРАНСФЕР ДО СОФИЈА
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • РАЗГЛЕД НА ДУБАИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk