Kërko ofertë


Emri i akomodimit
Vend
Destinacion
prej
Kategori
Numri i yjeve

GRAND HOTEL BANSKO

GRAND HOTEL BANSKO

Bansko
 • Pishine e jashtme (falas)
 • Pishine e brendshme (falas)
 • Sauna
повеќе...

KEMPINSKI GRAND ARENA

KEMPINSKI GRAND ARENA

Bansko
 • Pishine e jashtme (falas)
 • Pishine e brendshme (falas)
 • Sauna
повеќе...

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

Bansko
 • Pishine e jashtme (falas)
 • Pishine e brendshme (falas)
 • Restorant
повеќе...

APART HOTEL REGNUM

APART HOTEL REGNUM

Bansko
 • Pishine e jashtme (falas)
 • Pishine e brendshme (falas)
 • Pishine femijesh
повеќе...

LUCKY BANSKO

LUCKY BANSKO

Bansko
 • Faks
 • Restorant
 • Zyre kembimi valutor
повеќе...

Amira Boutiqe Hotel

Amira Boutiqe Hotel

Bansko
Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

BANSKO SPA & HOLIDAYS

BANSKO SPA & HOLIDAYS

Bansko
 • Pishine e brendshme (falas)
 • Sauna
 • Internet
повеќе...

LION BANSKO

LION BANSKO

Bansko
 • Restorant
 • Dhoma pa duhan
 • Faks
повеќе...

SPA HOTEL EMERALD

SPA HOTEL EMERALD

Bansko
 • Internet
 • Restorant
 • bari brenda hotelit
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk