Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Париз Нова Година 2020

Париз Нова Година 2020

Париз
 • 30.12.2019 - 03.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 4 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Рим Нова Година 2020

Рим Нова Година 2020

Рим
 • 29.12.2019 - 02.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 4 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Барселона I Нова Година 2020

Барселона I Нова Година 2020

Барселона
 • 30.12.2019 - 03.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 4 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ОРГАНИЗИРАНИ РАЗГЛЕДИ
повеќе...

Нова Година во Малта 2020

Нова Година во Малта 2020

 • 31.12.2019 - 04.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 4 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Нова Година во Лисабон 2020

Нова Година во Лисабон 2020

Лисабон
 • 27.12.2019 - 02.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СОФИЈА, БУГАРИЈА
 • ТРАНСФЕР ДО СОФИЈА
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 5 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ВОДИЧ НА БУГАРСКИ ЈАЗИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk