Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Занзибар - Лето 2019

Занзибар - Лето 2019

Zanzibar
Гарантирани места!
 • 11.07.2019 - 22.07.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД ЛОКАЛНИТЕ ПАРТНЕРИ
повеќе...

Милано - Коста Брава - Азурен Брег - Лето 2019

Милано - Коста Брава - Азурен Брег - Лето 2019

 • 31.07.2019 - 13.08.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПОСЕТА НА КАН
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Малдиви - Лето 2019

Малдиви - Лето 2019

Maldives
 • 19.06.2019 - 28.06.2019
 • 7 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
повеќе...

Сингапур и Бали Лето 2019

Сингапур и Бали Лето 2019

 • 26.06.2019 - 07.07.2019
 • 2 НОЌИ СИНГАПУР
 • 7 НОЌИ БАЛИ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 ЕКСКУРЗИИ ВО СИНГАПУР
повеќе...

Сингапур и Малдиви Лето 2019

Сингапур и Малдиви Лето 2019

Сингапур
 • 28.06.2019- 10.07.2019
 • 2 НОЌИ СИНГАПУР
 • 8 НОЌИ МАЛДИВИ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 ЕКСКУРЗИИ ВО СИНГАПУР
повеќе...

Занзибар I Индивидуална Лето 2019

Занзибар I Индивидуална Лето 2019

Zanzibar
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА
 • 10 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
повеќе...

Москва & Санкт Петербург I Бели Ноќи 2019

Москва & Санкт Петербург I Бели Ноќи 2019

 • 16.06 - 24.06.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • БИЛЕТИ
 • ЕКСКУРЗИЈА И РАЗГЛЕДИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
повеќе...

Мадеира I Лето 2019

Мадеира I Лето 2019

 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
повеќе...

Малдиви I Лето 2019

Малдиви I Лето 2019

Maldives
 • ЈУНИ - СЕПТЕМВРИ 2019
 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРЕЧЕК ВО МАЛДИВИ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk