Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Еднодневна екскурзија - Солун

Еднодневна екскурзија - Солун

Thessaloniki
Еднодневна Шопинг Тура Солун 20.01.2018 (сабота)   20.01.2018 (сабота) Поаѓање во раните утрински часови. Пристигнување во претпладневните ч...
повеќе...

Луковска Бања - Водици 2018

Луковска Бања - Водици 2018

ЛУКОВСКА БАЊА ВОДИЦИ Програма на патување: 1.ДЕН ->  19.01.2018  ПЕТОК СКОПЈЕ – ЛУКОВСКА БАЊА Поаѓање за Србија во раните утринск...
повеќе...

Пролом Бања - Водици 2018

Пролом Бања - Водици 2018

ПРОЛОМ БАЊА ВОДИЦИ Програма на патување:   1.ДЕН ->  19.01.2018  ПЕТОК СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Поаѓање за Србија во раните утрин...
повеќе...

Еднодневна екскурзија - Банско

Еднодневна екскурзија - Банско

Bansko
Еднодневна екскурзија Банско 21.01.2018 (недела) 21.01.2018 (недела) - Поаѓање во раните утрински часови од Струмица, на претходно договорено мес...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk