Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Занзибар - Лето 2019

Занзибар - Лето 2019

Zanzibar
Гарантирани места!
 • 11.07.2019 - 22.07.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД ЛОКАЛНИТЕ ПАРТНЕРИ
повеќе...

Занзибар I Индивидуална Лето 2019

Занзибар I Индивидуална Лето 2019

Zanzibar
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА
 • 10 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
повеќе...

Mauritius I Spring 2019

Mauritius I Spring 2019

Mauritius
 • 02.04-11.04.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЛОКАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА МАУРИЦИУС
повеќе...

Сејшели 2018/ 2019

Сејшели 2018/ 2019

 • 07.02.2019 | 18.02.2019 | 28.02.2019; 13.03.2019 | 28.03.2019 | 14.04.2019 | 24.04.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk