Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди





Будимпешта & Виена 23ти Октомври 2017

Будимпешта & Виена 23ти Октомври 2017

Будимпешта
23 ти ОКТОМВРИ во БУДИМПЕШТА (со ВИЕНА)   1 ден (20.10.2017- петок) - СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА         &n...
повеќе...

Виченца-Верона-Венеција-Палманова 23ти Октомври

Виченца-Верона-Венеција-Палманова 23ти Октомври

Venice
ВИЧЕНЦА - ВЕРОНА - ВЕНЕЦИЈА - ПАЛМАНОВА 20.10.2017 -  (5 ДЕНОВИ / 2 НОЌЕВАЊА)   1 ден (20.10.2017 -  петок),  Состанок на групат...
повеќе...

Љубљана 23ти Октомври 2017

Љубљана 23ти Октомври 2017

23 Октомври во Љубљана   1 ден  (20.10.2017 – петок )  МАКЕДОНИЈА – ЉУБЉАНА Тргнување од Скопје и поаѓање за Љубља...
повеќе...

Прага 23ти Октомври 2017

Прага 23ти Октомври 2017

Прага
23 -ти ОКТОМВРИ  ВО ПРАГА 19.10.2017 – 24.10.2017 (6 дена / 3 ноќевања) СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!   1 ден (19.10.2017-четврток) СКОПЈЕ &nda...
повеќе...

Истанбул 23ти Октомври 2017

Истанбул 23ти Октомври 2017

Истанбул
23 -ти ОКТОМВРИ ВО ИСТАНБУЛ   1 ден (20.10.2017-петок) – СКОПЈЕ – СТРУМИЦА – ГРЦИЈА        &...
повеќе...

Венеција - Фиренца - Верона - Палманова | 23ти Октомври

Венеција - Фиренца - Верона - Палманова | 23ти Октомври

Venice
23ти октомври 2017 ВЕНЕЦИЈА– ФИРЕНЦА – ВЕРОНА - ПАЛМАНОВА 20.10 -24.10.2017 (5 ДЕНОВИ / 2 НОЌЕВАЊА) 20. 10.2017 (петок) СКОПЈЕ – ВЕ...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.



Let's socialize




© 2015
All Rights Reserved


Тури



Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk