Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Малта 23 - ти Октомври 2018

Малта 23 - ти Октомври 2018

23 ОКТОМВРИ - МАЛТА 21.10.2018 - 24.10.2018 СО АВИОН ОД СКОПЈЕ / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА Малта и нејзините сестрински острови Гозо и Комино - лоцира...
повеќе...

Париз 23 - ти Октомври 2018

Париз 23 - ти Октомври 2018

Париз
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk