Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Phuket I Thailand March 2019

Phuket I Thailand March 2019

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОМО ЦЕНА!
 • 08.03.2019 - 17.03.2019
 • 8 НОЌИ НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • АЕРОДОМСКИ ТАКСИ
 • ВИЗА
повеќе...

Тајланд - Пукет I 8 ми Март 2019

Тајланд - Пукет I 8 ми Март 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 08.03.2019 - 18.03.2019
 • 8 НОЌИ НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Индија | Пролет 2019

Индија | Пролет 2019

Делхи
 • 31.03.2019 - 07.04.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Japan I Spring 2019

Japan I Spring 2019

Japan
 • 16.04.2019 - 29.04.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Maldives & Sri Lanka I Spring 2019

Maldives & Sri Lanka I Spring 2019

Maldives
 • 28.04.2019 - 08.05.2019
 • 5 НОЌЕВАЊА ВО МАЛДИВИ
 • 3 НОЌЕВАЊА ВО ШРИ ЛАНКА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • ПРЕТСТАВНИК
 • ЕКСКУРЗИИ
повеќе...

Малдиви - Лето 2019

Малдиви - Лето 2019

Maldives
 • 19.06.2019 - 28.06.2019
 • 7 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
повеќе...

Сингапур и Бали Лето 2019

Сингапур и Бали Лето 2019

 • 26.06.2019 - 07.07.2019
 • 2 НОЌИ СИНГАПУР
 • 7 НОЌИ БАЛИ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 ЕКСКУРЗИИ ВО СИНГАПУР
повеќе...

Магична Кина 2019

Магична Кина 2019

China
 • 29.04.2019 – 08.05.2019 | 21.10.2019 – 30.10.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Сингапур и Малдиви Лето 2019

Сингапур и Малдиви Лето 2019

Сингапур
 • 28.06.2019- 10.07.2019
 • 2 НОЌИ СИНГАПУР
 • 8 НОЌИ МАЛДИВИ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 ЕКСКУРЗИИ ВО СИНГАПУР
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk