Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Прага I Велигден 2019

Прага I Велигден 2019

Прага
 • 25.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • РАЗГЛЕД НА ВИЕНА
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Крф I Велигден 2019

Крф I Велигден 2019

Corfu
 • 25.04 - 29.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРЕВОЗ СО ФЕРИБРОД
 • 3 ПОСЕТИ НА КРФ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Лутраки I Велигден 2019

Лутраки I Велигден 2019

Loutraki
 • 26.04 - 28.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ШОПИНГ ВО СОЛУН
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Санторини I Велигден 2019

Санторини I Велигден 2019

 • 25.04 - 01.05.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРЕВОЗ СО ФЕРИБРОД
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk