Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Француска Ривиера I Велигден 2019

Француска Ривиера I Велигден 2019

Ница
 • 25.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО МИЛАНО И НИЦА
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕД НА НИЦА
повеќе...

Виена I Велигден 2019

Виена I Велигден 2019

Виена
 • 26.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Атина I Велигден 2019

Атина I Велигден 2019

Athens
 • 26.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Салзбург - Минхен - Дворците на Баварија I Велигден 2019

Салзбург - Минхен - Дворците на Баварија I Велигден 2019

Минхен
 • 25.04.2019 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕДИ СО ВОДИЧИ ОД ДВОРЦИТЕ
повеќе...

Тоскана I Велигден 2019

Тоскана I Велигден 2019

 • 25.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕДИ СПОРЕД ПРОГРАМА
повеќе...

Болоња & Емилиа Ромања I Велигден 2019

Болоња & Емилиа Ромања I Велигден 2019

 • 25.04.2019 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕДИ СПОРЕД ПРОГРАМА
повеќе...

Будимпешта & Братислава I Велигден 2019

Будимпешта & Братислава I Велигден 2019

Будимпешта
 • 26.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Инсбрук I Велигден 2019

Инсбрук I Велигден 2019

 • 26.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Истанбул I Велигден 2019

Истанбул I Велигден 2019

Истанбул
 • 26.04.2019 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk