Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Инсбрук - 8ми Март 2019

Инсбрук - 8ми Март 2019

8 - МИ МАРТ ВО ИНСБРУК И СВЕТОТ НА SWAROVSKI КРИСТАЛИТЕСАЛЗБУРГ / ЗАМОКОТ АМБРАС / КНЕЖЕВСТВОТО ЛИХТЕНШТАЈН07.03 - 10.03.2019(5 ДЕНА / 2 НОЌ...
повеќе...

Виена - 8ми Март 2019

Виена - 8ми Март 2019

Виена
8 - МИ МАРТ - ВИЕНА 07.03 - 10.03.2019(5 дена /2 ноќевања) 1 ден, (07.03.2019 - Четврток) | МАКЕДОНИЈА - ВИЕНА Состанок со групата од Струмица во...
повеќе...

Будимпешта & Братислава - 8ми Март 2019

Будимпешта & Братислава - 8ми Март 2019

Будимпешта
8 - МИ МАРТ ВО БУДИМПЕШТА И БРАТИСЛАВА 07.03 - 10.03.20195 дена / 2 ноќевања 1 ден (07.03.2019 - Четврток) | СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА   ...
повеќе...

Венеција - 8ми Март 2019

Венеција - 8ми Март 2019

Venice
8 - МИ МАРТ 2019ВЕНЕЦИЈА - ФИРЕНЦА - СИРМИОНЕ - ВЕРОНА - ПАЛМАНОВА07.03 - 10.03.2019(5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА)ПРОГРАМА(07.03.2019 - Четврток) Скопје -...
повеќе...

Француска Ривиера - 8ми Март 2019

Француска Ривиера - 8ми Март 2019

Ница
8 - МИ МАРТ -  АЗУРЕН БРЕГ МИЛАНО - НИЦА - СЕНТ ТРОПЕЗ - КАН - ЕЗ - МОНАКО - МОНТЕ КАРЛО 06.03 - 11.03.2019(6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА) 1 ден (06.03.201...
повеќе...

Истанбул I 8ми Март 2019

Истанбул I 8ми Март 2019

Истанбул
8 - МИ МАРТ ВО ИСТАНБУЛ 07.03.2019 - 11.03.20195 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА ПРОГРАМА 1 ден (07.03.2019 - Четврток) | Скопје - Струмица...
повеќе...

Прага I 8ми Март 2019

Прага I 8ми Март 2019

Прага
8 - МИ МАРТ ВО ПРАГА 06.03 - 11.03.2019(6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА) ПРОГРАМА  1 ден (06.03.2019 - Среда) Скопје - Србија - Унгарија - Словачка Сост...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk