Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Банско - Рожденски - Благоевград I 23 ти Октомври 2018

Банско - Рожденски - Благоевград I 23 ти Октомври 2018

Bansko
23 - ТИ ОКТОМВРИ | ДВОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА  РАДОВИШ - РОЖДЕНСКИ - БАНСКО - БЛАГОЕВГРАД - РАДОВИШПРОГРАМА 20.10.2018  (Сабота) Тргнување во...
повеќе...

Будимпешта I 23-ти Октомври 2018

Будимпешта I 23-ти Октомври 2018

Будимпешта
ОКТОМВРИ ВО БУДИМПЕШТА 19.10.2018 - 23.10.2018 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА  ПРОГРАМА 1 ден (19.10.2018 - Петок) | Скопје - Будим...
повеќе...

Виена I 23-ти Октомври 2018

Виена I 23-ти Октомври 2018

Виена
23 - ТИ ОКТОМВРИ ВО ВИЕНА 19.10.2018 - 23.10.2018(5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА)  ПРОГРАМА 1 ден (19.10.2018 - Петок) | Македонија - Виена Состанок со...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk