Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Одмор во Шарм Ел Шеик

Одмор во Шарм Ел Шеик

  • ДАТУМ: 26.09.2019
  • АВИОНСКИ БИЛЕТ
  • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
  • ТРАНСФЕР
  • БАГАЖ
  • УСЛУГИ ОД ПРЕТСТАВНИЦИ-ПАРТНЕРИ
повеќе...

Хургада - Нова Година 2020

Хургада - Нова Година 2020

Нова Година 2020 во Хургада Датум на патување 27.12.2019 г. до 03.01.2019 г. 7 ноќевања / 8 дена І Ден – Петок Средба на аердром во Софија на Терминал...
повеќе...

Шарм Ел Шеик - Нова Година 2020

Шарм Ел Шеик - Нова Година 2020

Нова Година 2020 во Шарм Ел Шеик Датум на патување 28.12.2019 г. до 02.01.2019 г. 5 ноќевања / 6 дена І Ден – Сабота Средба на аердром во Софија ...
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk