Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Москва & Санкт Петербург I 24ти Мај 2019

Москва & Санкт Петербург I 24ти Мај 2019

 • 19.05 - 27.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • БИЛЕТИ
 • ЕКСКУРЗИЈА И РАЗГЛЕДИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
повеќе...

Барселона I Пролет 2019

Барселона I Пролет 2019

Барселона
 • 24.05.2019 - 27.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Малта I Пролет 2019

Малта I Пролет 2019

 • 26.05.2019 - 29.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Милано I Пролет 2019

Милано I Пролет 2019

Милано
 • 24.05.2019 - 27.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Париз I Пролет 2019

Париз I Пролет 2019

Париз
 • 19.05.2019 - 22.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Рим I Пролет 2019

Рим I Пролет 2019

Рим
 • 24.05.2019 - 27.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk