Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Божиќен базар во Будимпешта

Божиќен базар во Будимпешта

Будимпешта
 • 20.12.2019 – 23.12.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Божиќен базар во Милано

Божиќен базар во Милано

Милано
 • 06.12.2019 – 09.12.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Божиќен базар во ВИЕНА 2019

Божиќен базар во ВИЕНА 2019

Виена
 • 13.12.2019 – 15.12.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Божиќен Базар во Малта 2019

Божиќен Базар во Малта 2019

 • 14.12.2019 - 17.12.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • МАЛА КАБИНСКА ТОРБА
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Божиќен базар во Берлин 2019

Божиќен базар во Берлин 2019

Берлин
 • 14.12.2019 – 17.12.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК ВО HOLIDAY INN EXPRESS
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Рим I 12.12.2019 - 15.12.2019

Рим I 12.12.2019 - 15.12.2019

Рим
 • 12.12.2019 - 15.12.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk