Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Paris Saint Germain - фудбалски натпревари 18/19

Paris Saint Germain - фудбалски натпревари 18/19

Париз
ФУДБАЛСКА МАГИЈА ВО ГРАДОТ НА СВЕТЛИНАТА ПОСЕТА НА ПАРИЗ, ВЛЕЗНИЦА ЗА ФУДБАЛСКИ НАТПРЕВАР НА PARIS SAINT GERMAIN Фотографии со Ајфеловата кула, к...
повеќе...

Champions League 2018

Champions League 2018

ЛИГА НА ШАМПИОНИ Поимот “Најспоредна работа во светот” не случајно асоцира на фудбалот. За некои начин на живот, за други животна цел, за трети пак по...
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk