Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Истанбул I 8ми Март 2020

Истанбул I 8ми Март 2020

Истанбул
 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 05.03.2020 - 09.03.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Прага 8ми Март 2020

Прага 8ми Март 2020

Прага
 • 04.03.2020 - 09.03.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА ВИЕНА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Будимпешта & Братислава 8ми Март 2020

Будимпешта & Братислава 8ми Март 2020

Будимпешта
 • 05.03.2020 - 09.03.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Светот на Сваровски I 8ми Март 2020

Светот на Сваровски I 8ми Март 2020

Салзбург
 • 05.03.2020 - 09.03.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Виена I 8ми Март 2020

Виена I 8ми Март 2020

Виена
 • 05.03.2020 - 09.03.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Венеција I 8ми Март 2020

Венеција I 8ми Март 2020

Venice
 • 05.03.2020 - 09.03.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Лутраки I 8ми Март 2020

Лутраки I 8ми Март 2020

Loutraki
 • 07.03 - 09.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 1 НОЌЕВАЊЕ ВО АПАРТМАНИ
 • СВЕЧЕНА ВЕЧЕРА ВО КАЛОФАГАС
 • ПОСЕТА НА ШОПИНГ ЦЕНТАР
 • ПОСЕТА КЕРАНОС
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Атина I 8ми Март 2020

Атина I 8ми Март 2020

Athens
 • 05.03 - 09.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА АТИНА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели - Зима 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk