Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Аргентина и Бразил 2019

Аргентина и Бразил 2019

РАСПРОДАДЕНО!
 • 06.10.2019 - 20.10.2019
 • СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД АТЛАНТИС
повеќе...

Куба I Ноември 2019

Куба I Ноември 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 27.11 - 08.12.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Кина I Октомври 2019

Кина I Октомври 2019

China
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 21.10.2019 - 30.10.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Пукет + Бангкок I 09.10 -20.10.2019

Пукет + Бангкок I 09.10 -20.10.2019

 • 09.10.2019 - 20.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...

Пукет I 29.09.2019-07.10.2019

Пукет I 29.09.2019-07.10.2019

 • 29.09.2019 - 07.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 8 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...

Пукет I 13.09.2019 - 23.09.2019

Пукет I 13.09.2019 - 23.09.2019

 • 13.09.2019 - 23.09.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 8 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...

Иран I 06.10 - 12.10.2019

Иран I 06.10 - 12.10.2019

Iran
 • 06.10.2019 – 12.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • 5 НОЌЕВАЊА СО ПOЈАДОК И ВЕЧЕРА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Мистичниот Тунис

Мистичниот Тунис

 • 24.09.2019 – 01.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • 7 РУЧЕК ПАУЗИ
 • ПРЕТСТАВНИК И ПРОШЕТКИ
 • БАГАЖ
повеќе...

Одмор во Шарм Ел Шеик

Одмор во Шарм Ел Шеик

 • ДАТУМ: 26.09.2019
 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • БАГАЖ
 • УСЛУГИ ОД ПРЕТСТАВНИЦИ-ПАРТНЕРИ
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk