Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Аргентина и Бразил 2019

Аргентина и Бразил 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.10.2019 - 20.10.2019
 • СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД АТЛАНТИС
повеќе...

Куба I Ноември 2019

Куба I Ноември 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 27.11 - 08.12.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Кина I Октомври 2019

Кина I Октомври 2019

China
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 21.10.2019 - 30.10.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Пукет + Бангкок I 09.10 -20.10.2019

Пукет + Бангкок I 09.10 -20.10.2019

 • 09.10.2019 - 20.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...

Москва & Санкт Петербург I 8ми Септември 2019

Москва & Санкт Петербург I 8ми Септември 2019

 • 01.09 - 09.09.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • БИЛЕТИ
 • ЕКСКУРЗИЈА И РАЗГЛЕДИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
повеќе...

Аргентина - Бразил - Перу I Есен 2019

Аргентина - Бразил - Перу I Есен 2019

 • 06.10.2019 - 20.10.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД АТЛАНТИС
повеќе...

Куба & Мексико I Есен 2019

Куба & Мексико I Есен 2019

 • 25.11.2019 – 06.12.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Mexico & Cancun I October 2019

Mexico & Cancun I October 2019

 • 16.10.2019 – 27.10.2019
 • АВИОБИЛЕТИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • МАРИАЧИ ШОУ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Пукет I 29.09.2019-07.10.2019

Пукет I 29.09.2019-07.10.2019

 • 29.09.2019 - 07.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 8 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk