Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Будимпешта & Братислава I Велигден 2019

Будимпешта & Братислава I Велигден 2019

Будимпешта
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 26.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Магична Кина 2019

Магична Кина 2019

China
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
Последни 3 места!
 • 29.04.2019 – 08.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Истанбул I Велигден 2019

Истанбул I Велигден 2019

Истанбул
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 26.04.2019 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Занзибар - Лето 2019

Занзибар - Лето 2019

Zanzibar
Гарантирани места!
 • 11.07.2019 - 22.07.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД ЛОКАЛНИТЕ ПАРТНЕРИ
повеќе...

Аргентина - Бразил - Перу I Есен 2019

Аргентина - Бразил - Перу I Есен 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.10.2019 - 20.10.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД АТЛАНТИС
повеќе...

Занзибар I Индивидуална Лето 2019

Занзибар I Индивидуална Лето 2019

Zanzibar
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА
 • 10 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
повеќе...

Прага I Велигден 2019

Прага I Велигден 2019

Прага
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 25.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • РАЗГЛЕД НА ВИЕНА
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Крф I Велигден 2019

Крф I Велигден 2019

Corfu
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 25.04 - 29.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРЕВОЗ СО ФЕРИБРОД
 • 3 ПОСЕТИ НА КРФ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Француска Ривиера I Велигден 2019

Француска Ривиера I Велигден 2019

Ница
 • 25.04 - 30.04.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО МИЛАНО И НИЦА
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕД НА НИЦА
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk