Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

ШАРМ ЕЛ ШЕИК - Египет ЛЕТО 2020

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ
Авионски билет + аеродромски такси + 7 дена / 6 ноќи + трансфери

 Hotel CategoryLocationЦени од
1Sharm Inn Amarine4*Hadaba385 €
2Palmyra Amar Elzaman Aqua Park4*Nabq389 €
3Aurora Oriental Resort5*Nabq429 €
4Xperience St.george4*Hadaba454 €
5Parrotel Aqua Park4*Nabq454 €
6Sea Beach Aqua Park4*Nabq454 €
7Regency plaza & Aqua Park5*Nabq454 €
8charmillion sea life4*Nabq466 €
9Grand Oasis Resort By Savoy Group4*Sharks Bay466 €
10Charmillion club aqua park4*Nabq472 €
11Sierra Sharm Hotel5*Sharks Bay472 €
12Parrotel Beach Resort5*Nabq485 €
13Hilton Sharm Waterfalls5*Hadaba497 €
14Coral Sea Water World5*Nabq516 €
15Royal Grand Sharm5*Hadaba528 €
16Barcelo Tiran Sharm5*Nabq534 €
17Xperience sea breeze5*Sharks Bay534 €
18Novotel Palms Resort5*Naama Bay534 €
19Royal Albatros Moderna5*Nabq592 €
20Coral Sea Sensatori5*Nabq671 €

Sierra Sharm Resort

Sierra Sharm Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Aurora Oriental Resort

Aurora Oriental Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Coral Sea Water World

Coral Sea Water World

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Parrotel Beach Resort

Parrotel Beach Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Barcelo Tiran Sharm

Barcelo Tiran Sharm

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Xperience Sea Breeze Resort

Xperience Sea Breeze Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Coral Sea Sensatori

Coral Sea Sensatori

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Regency Plaza & Aqua Park

Regency Plaza & Aqua Park

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Hilton Sharm Waterfalls

Hilton Sharm Waterfalls

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели - Зима 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk