Champions League 2018


Име на сместување
Држава
Дестинација

ЛИГА НА ШАМПИОНИ

Поимот “Најспоредна работа во светот” не случајно асоцира на фудбалот. За некои начин на живот, за други животна цел, за трети пак повод за дружба со најблиските, фудбалот е игра која повеќе од 150 години ги сплотува срцата на милијардa луѓе ширум светот. Ние Ви предлагаме патување во некоја европска метропола, притоа уживајќи во фудбалски натпревар од најголемиот турнир во светот - Лига на шампиони.

АтлантиС ексклузивно Ве води во Лигата на шампионите, по убедливо најниски цени. 

ЦЕНА ОД: 199 €

Напомена:

  • Наведената цена вклучува билет за еден натпревар и 1 ноќевање во хотел со 2* / 3*;
  • Цената зависи од категориите на билетите кои моментално се слободни за бараниот натпревар;
  • АтлантиС посредува за автобуски / авионски превоз до дестинацијата;
  • Резервација пакет аранжман (билет за натпревар, превоз, хотелско сместување) се проследува исклучиво со 100% уплата на аранжманот и истата е неповратна при отказ од страна на корисникот на услугата;
  • За патување во државите на Европската унија, патниците мора да поседуваат меѓународна патна исправа со валидност од минимум 90 дена од почетокот на патувањето.

Круг 2 | 02.10.2018 18:55

Круг 2Натпревари
02.10.2018 18:55Hoffenheim - Manchester City
02.10.2018 18:55Juventus - BSC Young Boys
02.10.2018 21:00AEK - Benfica
02.10.2018 21:00Bayern Munich - Ajax
02.10.2018 21:00Lyon - FC Shakhtar Donetsk
02.10.2018 21:00Manchester United - Valencia
02.10.2018 21:00Roma – Plzeň
02.10.2018 21:00CSKA Moscow – Real Madrid

Круг 2 | 03.10.2018 18:55

Круг 2Натпревари
03.10.2018 18:55Lokomotiv Moscow - FC Schalke 04
03.10.2018 18:55PSG – Red Star Belgrad
03.10.2018 21:00Atletico Madrid - Club Brugge KV
03.10.2018 21:00Napoli - Liverpool
03.10.2018 21:00Porto - Galatasaray
03.10.2018 21:00PSV - Inter
03.10.2018 21:00Tottenham - Barcelona

Круг 3 | 23.10.2018 18:55

Круг 3Натпревари
23.10.2018 18:55AEK - Bayern Munich
23.10.2018 18:55BSC Young Boys - Valencia
23.10.2018 21:00Ajax – Benfica
23.10.2018 21:00Manchester United – Juventus
23.10.2018 21:00Real Madrid - Plzeň
23.10.2018 21:00Roma – CSKA Moscow
23.10.2018 21:00Hoffenheim - Lyon
23.10.2018 21:00FC Shakhtar Donetsk – Manchester City

Круг 3 | 24.10.2018 18:55

Круг 3Натпревари
24.10.2018 18:55Club Brugge KV - Monaco
24.10.2018 18:55PSV – Tottenham
24.10.2018 21:00Barcelona - Inter
24.10.2018 21:00 Galatasaray - FC Schalke 04
24.10.2018 21:00Dortmund – Atletico Madrid
24.10.2018 21:00Liverpool – Red Star Belgrade
24.10.2018 21:00Lokomotiv Moscow - Porto
24.10.2018 21:00PSG - Napoli

Круг 4 | 06.11.2018 18:55

Круг 4Натпревари
06.11.2018 18:55Monaco - Club Brugge KV
06.11.2018 18:55Red Star Belgrade – Liverpool
06.11.2018 21:00Atletico Madrid – Dortmund
06.11.2018 21:00Inter – Barcelona
06.11.2018 21:00Napoli – PSG
06.11.2018 21:00Porto – Lokomotiv Moscow
06.11.2018 21:00Tottenham - PSV
06.11.2018 21:00FC Schalke 04 - Galatasaray

Круг 4 | 07.11.2018 18:55

Круг 4Натпревари
07.11.2018 18:55Valencia - BSC Young Boys
07.11.2018 18:55CSKA Moscow - Roma
07.11.2018 21:00Bayern Munich – AEK
07.11.2018 21:00Benfica - Ajax
07.11.2018 21:00Lyon - Hoffenheim
07.11.2018 21:00Manchester City - FC Shakhtar Donetsk
07.11.2018 21:00Plzeň – Real Madrid
07.11.2018 21:00Juventus – Manchester United

Круг 5 | 27.11.2018 18:55

Круг 5Натпревари
27.11.2018 18:55AEK – Ajax
27.11.2018 18:55CSKA Moscow - Plzeň
27.11.2018 21:00Bayern Munich – Benfica
27.11.2018 21:00Lyon – Manchester City
27.11.2018 21:00Manchester United - BSC Young Boys
27.11.2018 21:00Roma – Real Madrid
27.11.2018 21:00Hoffenheim - FC Shakhtar Donetsk
27.11.2018 21:00Juventus – Valencia

Круг 5 | 28.11.2018 18:55

Круг 5Натпревари
28.11.2018 18:55Atletico Madrid – Monaco
28.11.2018 18:55Lokomotiv Moscow - Galatasaray
28.11.2018 21:00Dortmund - Club Brugge KV
28.11.2018 21:00Napoli – Red Star Belgrade
28.11.2018 21:00Porto - FC Schalke 04
28.11.2018 21:00PSV – Barcelona
28.11.2018 21:00PSG – Liverpool
28.11.2018 21:00Tottenham - Inter

Круг 6 | 11.12.2018 18:55

Круг 6Натпревари
11.12.2018 18:55Galatasaray – Porto
11.12.2018 18:55FC Schalke 04 – Lokomotiv Moscow
11.12.2018 21:00Barcelona – Tottenham
11.12.2018 21:00Inter – PSV
11.12.2018 21:00Club Brugge KV – Atletico Madrid
11.12.2018 21:00Liverpool – Napoli
11.12.2018 21:00Monaco – Dortmund
11.12.2018 21:00Red Star Belgrade - PSG

Круг 6 | 12.12.2018 18:55

Круг 6Натпревари
12.12.2018 18:55Plzeň – Roma
12.12.2018 18:55Real Madrid – CSKA Moscow
12.12.2018 21:00Ajax – Bayern Munich
12.12.2018 21:00Benfica - AEK
12.12.2018 21:00Valencia – Manchester United
12.12.2018 21:00BSC Young Boys - Juventus
12.12.2018 21:00Manchester City - Hoffenheim
12.12.2018 21:00FC Shakhtar Donetsk - Lyon

СезониНагради и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk