PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

stars
http://www.banskohotelpremier.com/
1 Karamanitza str. P.O. Box 73, 2770 Bansko, Bulgaria
Банско

Име на сместување
Држава
Дестинација

Овој хотел беше номиниран за најдобар хотел во Бугарија 2010 година од страна на "World Travel Awards", која ја доделува најпрестижната награда во областа на туризмот. Освои награда за најдобар хотел со 5* во Банско за 2009/2010 година, како и за најдобар Спа хотел во Бугарија во 2010 година.

Извонреден дизајн, комфорни соби, спа центар (затворен базен, џакузи на отворено со топла вода, сауна, ароматизирана сауна, руска бања, фитнес центар), приклучок за интернет, конференциска сала, ресторан, висок квалитет на услуга.

Идеално место за ексклузивен зимски одмор.

далечина од

Далечина од центарот
Жичара: 700 m

Хотелски содржини и услуги

Надворешен базен (бесплатно)
Внатрешен базен (бесплатно)
Ресторан
Менувачница
Соби за не-пушачи
Хемиско чистење
Ресторан а ла карт
24 часовна услуга во соба

сите соби се опремени со

Простор за седење
Сеф во соба
Мини Бар
Фен
Бања/Тоалет
Клима Уред
Дупли лежај или два кревети
Бањарки и папучи
Балкон или Тераса
LCD телевизор со сателитски канали
Кафемат

локација

X Координати: 41.822687
Y координати: 23.481791

-20% ПОПУСТ за резервации со период на престој 11.03-09.04.2018

BB=HB за термин: 11.03 - 31.03.18Дополнителни попусти:
1 бесплатно ноќевање за резервации од 7 дo 13 ноќевања со престој во периоди 01.12-21.12 & 07.01-09.04
2 бесплатни ноќевања за резервации од 14 и повеќе ноќевања со престој во периоди 01.12-21.12 & 09.01-09.04
*Дополнителните попусти сек омбинираат со ЕВ попустот!

SMART CLUB
BED AND BREAKFAST
DBL SMART
-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
По лице во DBL SMART BB45.640.769.391.971.555.0
DBL SMART - SGL USE /1 Adult/73.065.1110.9147.0114.488.0
DBL SMART ROOM91.281.4138.6183.7143.0110.0
DBL SMART ROOM + EXTRA BED*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 1 Chd (00-05,99)91.281.4138.6183.7143.0110.0
1 Adults + 1 Chd (06-11,99)91.281.4138.6183.7143.0110.0
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)91.281.4138.6183.7143.0110.0
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)91.281.4138.6183.7143.0110.0
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)91.281.4138.6183.7143.0110.0
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
DBL SMART MOUNTAIN VIEW
-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
По лице во DBL SMART MOUNTAIN VIEW BB52.449.077.6100.179.863.3
DBL SMART MOUNTAIN VIEW ROOM104.997.9155.1200.2159.5126.5
DBL SMART MOUNTAIN VIEW ROOM + EXTRA BED*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 1 Chd (00-05,99)104.997.9155.1200.2159.5126.5
1 Adults + 1 Chd (06-11,99)104.997.9155.1200.2159.5126.5
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)104.997.9155.1200.2159.5126.5
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)104.997.9155.1200.2159.5126.5
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)104.997.9155.1200.2159.5126.5
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
JUNIOR SUITE
-минимум 2; максимум 2+2 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
JUNIOR SUITE  ROOM (2 adults) BB109.497.9166.1220.0171.6132.0
JUNIOR SUITE + EXTRA BED (3 adults)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 1 Chd (00-05,99)109.497.9166.1220.0171.6132.0
1 Adults + 1 Chd (06-11,99)109.497.9166.1220.0171.6132.0
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)109.497.9166.1220.0171.6132.0
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)109.497.9166.1220.0171.6132.0
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)109.497.9166.1220.0171.6132.0
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
2 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW
-минимум 2; максимум 2+2 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW  ROOM (2 adults) BB123.1114.4182.6236.5188.1148.5
JUNIOR SUITE MV + EXTRA BED (3 adults)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 1 Chd (00-05,99)123.1114.4182.6236.5188.1148.5
1 Adults + 1 Chd (06-11,99)123.1114.4182.6236.5188.1148.5
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)123.1114.4182.6236.5188.1148.5
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)123.1114.4182.6236.5188.1148.5
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)123.1114.4182.6236.5188.1148.5
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
2 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
FAMILY SUITE
-минимум 2+2; максимум 2+2 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
FAMILY SUITE (2 adults) ROOM BB164.2146.3249.7330.0256.3198.0
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)164.2146.3249.7330.0256.3198.0
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)164.2146.3249.7330.0256.3198.0
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)164.2146.3249.7330.0256.3198.0
2 Adults + 2 Chd (06-11,99)164.2146.3249.7330.0256.3198.0
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)164.2146.3249.7330.0256.3198.0
EXECUTIVE SUITE
-минимум 4; максимум 4+2 или 5 возрасни  
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
EXECUTIVE SUITE ROOM (4 adults) BB205.2183.7311.3412.5321.2247.5
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
2 Adults + 2 Chd (06-11,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
3 Adults + 1 Chd (00-05,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
3 Adults + 1 Chd (06-11,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
3 Adults + 2 Chd (00-05,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
3 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
3 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 1 Chd (00-05,99)205.2183.7311.3412.5321.2247.5
4 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (00-05,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
5 Adults *OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
 EXECUTIVE COLLECTION 
DBL EXECUTIVE ROOM
-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
По лице во DBL EXECUTIVE ROOM BB (min 2)53.447.980.9107.383.664.4
DBL EXECUTIVE - SGL USE /1 Adult/85.476.6129.4171.6133.8103.0
DBL EXECUTIVE ROOM106.795.7161.7214.5167.2128.7
DBL EXECUTIVE ROOM + EXTRA BED /3 Adults/*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 1 Chd (00-05,99)106.795.7161.7214.5167.2128.7
1 Adults + 1 Chd (06-11,99)106.795.7161.7214.5167.2128.7
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)106.795.7161.7214.5167.2128.7
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)106.795.7161.7214.5167.2128.7
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)106.795.7161.7214.5167.2128.7
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
DBL EXECUTIVE ROOM MOUNTAIN VIEW
-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
По лице во DBL EXECUTIVE ROOM MOUNTAIN VIEW  BB (min 2)60.256.189.1115.591.972.6
DBL EXECUTIVE ROOM MOUNTAIN VIEW /2 Adults/120.4112.2178.2231.0183.7145.2
DBL EXECUTIVE ROOM MV + EXTRA BED /3 Adults/*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 1 Chd (00-05,99)120.4112.2178.2231.0183.7145.2
1 Adults + 1 Chd (06-11,99)120.4112.2178.2231.0183.7145.2
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)120.4112.2178.2231.0183.7145.2
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)120.4112.2178.2231.0183.7145.2
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)120.4112.2178.2231.0183.7145.2
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
SUPERIOR SUITE
-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
По лице во SUPERIOR SUITE ROOM BB (min 2)65.758.999.6132.0102.979.2
SUPERIOR SUITE ROOM131.3117.7199.1264.0205.7158.4
SUPERIOR SUITE ROOM + EXTRA BED /3 Adults/*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)131.3117.7199.1264.0205.7158.4
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)131.3117.7199.1264.0205.7158.4
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)131.3117.7199.1264.0205.7158.4
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
SUPERIOR SUITE MOUNTAIN VIEW
-минимум 2; максимум 2+1 или 3 возрасни 
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
По лице во SUPERIOR SUITE MOUNTAIN VIEW  BB (min 2)72.567.1107.8140.3111.187.5
SUPERIOR SUITE MOUNTAIN VIEW ROOM145.0134.2215.6280.5222.2174.9
SUPERIOR SUITE ROOM MV + EXTRA BED /3 Adults/*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)145.0134.2215.6280.5222.2174.9
1 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
1 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)145.0134.2215.6280.5222.2174.9
2 Adults + 1 Chd (00-5,99)145.0134.2215.6280.5222.2174.9
2 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
DELUXE SUITE
-минимум 4; максимум 4+2 или 5 возрасни  
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
DELUXE SUITE ROOM (4 adults) BB 245.3218.9372.9493.9383.9295.9
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
2 Adults + 2 Chd (06-11,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
3 Adults + 1 Chd (00-05,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
3 Adults + 1 Chd (06-11,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
3 Adults + 2 Chd (00-05,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
3 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
3 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 1 Chd (00-05,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
4 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (00-05,99)245.3218.9372.9493.9383.9295.9
4 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
5 Adults *OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW
-минимум 4; максимум 4+2 или 5 возрасни  
07.01-18.01.1801.12-21.12.1722.12-28.12.1729.12-06.01.1819.01-03.03.1804.03-09.04.18
DELUXE SUITE MV ROOM (4 adults) BB 259.0235.4389.4510.4400.4312.4
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
2 Adults + 2 Chd (06-11,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
2 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
3 Adults + 1 Chd (00-05,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
3 Adults + 1 Chd (06-11,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
3 Adults + 2 Chd (00-05,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
3 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
3 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 1 Chd (00-05,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
4 Adults + 1 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (00-05,99)259.0235.4389.4510.4400.4312.4
4 Adults + 2 Chd (06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
4 Adults + 2 Chd (00-05,99)(06-11,99)*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION
5 Adults *OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION*OPTION

Доплата за HB  за возрасен/дете 06-11,99 по лице на ден18,00 / 10,00 
НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО
Доплата за Новогодишна Вечера за возрасен/дете 6-11,99 / 2-5,99 год /Dionyssos Restaurant/ шведска маса
95,00 / 55,00 / 40,00
НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО
Доплата за Новогодишна Вечера за возрасен/дете 6-11,99 / 2-5,99 /Amvrosia Restaurant/  сет мени
135,00 / 95,00 / 75,00
НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО
Доплата за Новогодишна Вечера за возрасен/дете 6-11,99 / 2-5,99 /Nectar Bar/ сет мени
135,00 / 95,00 / 75,00
НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО/ може да се резервира на 24.12 и 25.12/ Доплата за Божиќна Вечера за возрасен/дете 6-11,99 / 2-5,99 /Dionyssos Restaurant/65,00 / 40,00 / 30,00
Минимум престој513322
Release 75212175
Политика за отказ на резервации141421211414
Пенали за отказ на резервации100%100%100%100%100%100%
Пенали за NO show 100%100%100%100%100%100%


Доплата /OPTION*/:
Доплата за сместување на 3-то, 4-то или 5-то лице на дополнително легло во DBL ROOM/ SUITE - 38.5EUR /по лице на ден
Доплата за сместување на дете (06-11,99) на дополнително легло во DBL ROOM или SUITE - 27.5 EUR / по лице на ден
Доплата за сместување на 2-ро дете (00-05,99) на дополнително легло во DBL ROOM или SUITE - 27.5EUR / по лице на денЗадолжително: Туристичка такса 1ЕУР по лице на ноќ (возрасни и деца)

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk