Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

SPECIAL OFFER !!!


Тасос & Врасна|престој до 21.06
 тип на собацена за наем на ноќ 
Argiristudio 1/435€ на ноќ за собанаем за 4 лица
 apartman 1/435€ на ноќ за собанаем за 4 лица
Armirikistudio 2+130€ на ноќ на собанаем за 2+1
Халкидики & Пиериа | престој до 22.06
 тип на собацена за наем на ноќ 
Janis Leptokariastudio 1/3+125€ на ноќ за собанаем за 3+1
Poppis Kallitheastudio 1/235€ на ноќ за собанаем за 2 лица
Janis Kallitheastudio 1/335€ на ноќ за собанаем за 3 лица
Alexandar Fourkaapartman 1/640€ на ноќ за соба наем за 6 лица
Халкидики  | престој до 23.06
 тип на собацена на ноќ 
Maya Baydouble room25€ - по лице на ноќ со вклучен појадокпо лице 
Polychrono Beach Hotel 25€ - по лице на ноќ со вклучен појадок по лице 
Coral Blue Beachdouble room45€ - по лице на ноќ на полупансионпо лице 
Gregori & George app 1/3+1 39€ - по соба на ноќнаем за 3+1
Врасна | Термин 18.06 - 28.06
 тип на собацена за 10 ноќи 
Armirikistudio 1/2+1319€ - цена за наем на соба за 10 ноќинаем за 2+1
 studio 1/3+1339€ - цена за наем на соба за 10 ноќинаем за 3+1
Халкидики | Термин 19.06 - 29.06
 тип на собацена за 10 ноќи 
Janis Kallitheastudio 1/3339€ - цена за наем на соба за 10 ноќинаем за 3 лица
Врахос | 19.06 - 26.06
 тип на собацена за 7 ноќи 
Vrahos Apartmentsstudio 1/3229€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 3 лица
Врасна & Тасос | Термин 21.06 - 28.06
 тип на собацена за 7 ноќи 
Armirikistudio 1/2+1229€ -  цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 2+1
 studio 1/3+1249€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 3+1
Finikas Studios studio 1/2299€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за две лица
Alexandra Roomsstudo 1/2279€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 2 лица
 studio 1/3289€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 3 лица
Халкидики и Пиериа | Термин 22.06 - 29.06
 тип на собацена за 7 ноќи 
Janis Kallitheastudio 1/3269€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 3 лица
Atina Paraliastudio 1/2219€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 2 лица
 studio 1/3229€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 3 лица
Халкидики и Пиериа | Термин 23.06 - 30.06
 тип на собацена за 7 ноќи 
Maya Baydouble room219€  - по лице за 7 ноќи со вклучен појадок
ЕДНО ДЕТЕ ДО 11,99 - БЕСПЛАТНО
по лице
Polychrono Beach Hotelquadruple room209€ - цена по лице за 7 ноќи со вклучен појадокпо лице
 quadruple ground floor169€ - цена по лице за 7 ноќи со вклучен појадок по лице
Zorbas Polychronostudio 1/3279€ - цена за наем на соба за 7 ноќинаем за 3 лица

Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk