Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

ПРОМОЦИЈА - Авиобилети

Студентски Авиобилети


Едена од најбитните работи за заминување во САД на Work & Travel програмата е изборот на соодветен авионски билет. Можеби звучи многу невозможно, но всушност е многу едноставно, особено со помош од страна на искусните консултанти во АтлантиС.
Сетете се последен пат кога избиравте нов телефон какви тешкотии имавте при преглед на сите карактеристики, избор помеѓу пет различни бои... За вашиот авионски билет до САД изборот на авокомпанија е скоро ист со претходниот, од причина што карактеристиките на сите авиокомпании се многу слични, но тајната на правилниот избор се крие во деталите.
Патувањето од Македонија до САД по најчесто е прво такво патување на учесниците во програмата, а за поголем дел од учесниците тоа е прв допир со светот од другата страна на океанот.
Еве неколку многу важни нешта, кои треба да ги знаете, за да го направите најправилниот избор. Што е неопходно за да избереш најсоодветен авионски билет?

 • 1. Биди меѓу првите студенти, кои ќе купат авионски билет за САД.
  Цените на авионските билети зависат од продажбата на самите летови, или поточно кажано колку повеќе патници има во авионот, толку е повисока цената на авионскиот билет, за да биде уште по сложено, цените се динамични и се менуваат во секој момент. За да бидеш сигурен дека патуваш со најдобриот лет за САД по најдобра цена, треба да се потрудиш да бидеш меѓу првите кои купиле авионски билет. Обично тоа се случува во јануари или февруари, но не и порано. За да купиш билет е неопходно да имаш потврдена понуда за работа во САД, која се совпаѓа со Work and Travel програмата.
 • 2. Резервирај неколку опции и добиј доволно време за да размислиш
  Кога ги истражуваш варијантите за патување со твојот АтлантиС консултант и имаш можност да избереш, направи повеќе од една опција за лет – со различни авиокомпании, различни дестинации и различни места на менување авиони. Вообичаено авиокомпаниите дават рок од 3 до 5 дена, за да се потврди резервацијата и да се издаде авионскиот билет. Резервациите ја гарантират цената за определено време и не ве задолжуваат со купување на билет.
 • 3. Искористи ги специјалните тарифи за Work & Travel
  Учесниците во програмата Work and Travel се единствените кои имаат пристап до специјални тарифи на авиокомпаниите. Што нудат специјалните тарифи?
  - Можност да направиш промена на авионскиот билет без да плаќаш пенали;
  - Право да го сторнираш патувањето пред заминување без пенали, ако имаш соодветна причина (вклучително и заради отказ на виза за САД);
  - Опција да си направиш мини екскурзија во некој од градовите во Европа, во кои имаш преместување од авион во авион.

Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk