Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

НАГРАДНА ИГРА

Со Атлантис до три седмици

"Со 7 % попуст за 7 дневно летување до 7 дневно бесплатно зимување"


Од денес, 16.07.2018, започнува големата наградна игра на АтлантиС "Со 7 % попуст за 7 дневно летување до 7 дневно бесплатно зимување."
Сите оние кои својот летен одмор ќе го поминат во некој од хотелите на Халкидики во сопствен закуп на АтлантиС ќе имаат можност да освојат едно од шесте зимувања во Банско или Боровец.
Наградната игра се однесува за резервациите со термнини на престој од 22.07 до крајот на Септември, а кои се направени претходно по објавените редовни цени и новите резервации кои ќе се направат со 7% попуст согласно оваа наградна игра.


Правила за наградната игра

  • Огранизатор на наградната игра е ТА АтлантиС;
  • Наградната игра ги опфаќа резервациите направени во ТА АтлантиС за летување во некој од хотелите на Халкидики кои се во сопствен закуп на ТА АтлантиС и се со период на 7 дневен престој почнувајќи од 22.07 до крајот на Септември. Со оваа наградна игра ќе бидат опфатени сите досегашни направени резервации, за наведениот период на престој, по објавените редовни цени на web страната на АтлантиС и сите нови резервации почнувајќи од 16.07 со 7% попуст како одобрен попуст во рамките на наградната игра. Во наградната игра нема да учествуваат резервациите кои се направени или ќе бидат направени по промотивни цени со попуст поголем од 7%;
  • Наградната игра ќе трае од 16.07.2018 до 25.08.2018 и ќе опфати вкупно шест награди. Во наградната игра ќе учествуваат клиентите кои купиле аранжман во канцелариите на ТА Атлантис. Аранжманот треба да биде за 7 дневен престој во еден од објавените термини почнувајќи од 22.07 па до крајот на Септември, во следните хотели: Сите кои ќе уплатат во согласност со наведените правила се потенцијални добитници на една од наградите. Шесте награди ќе бидат 7 дневни аранжмани за 2 лица, за зимување во Банско или Боровец. Сместувачкиот објект, услугата и терминот на патување ќе им бидат предоложени на добитниците после 01.11.2018. Изборот на добитниците се врши исклучиво по случаен избор;
  • Извлекувањето ќе биде секој Понеделник почнувајќи од 23.07.2018, заклучно со 27.08.2018 кога ќе биде извлечен последниот добитник од наградната игра. Секој Понеделник ќе се доделува по една награда. Имињата на добитниците на наградите ќе бидат објавувани на веб страната на ТА АтлантиС www.atlantis.mk во рок од 2 работни дена од секое поединечно извлекување;
  • Ваучерите за наградите „7 дена зимување за двајца во Банско или Боровец“ ќе може да се подигнат во канцелариите на ТА АтлантиС најдоцна во рок од 30 дена од денот на објавување на имињата на добитниците на наградите. Добитниците не може да ги заменат своите награди за паричен износ ниту пак за кој било друг вид на услуга.

Напомена:

Ако добитникот го откаже подигнувањето на наградата од која било причина, должен е за тоа да го извести Организаторот.Добитници на 7 дена зимување за двајца во Банско или Боровец


Период на извлекувањеИмеПрезиме
23.07.2018MevludinBucan
30.07.2018LefterSofijanov
06.08.2018JasminaNovevska
13.08.2018MonikaIlievska
20.08.2018VasilPetrevski
27.08.2018LjubomirJovanovski

Награди и признанија


1.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
2. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

6. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
7. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
8. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
9. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
10. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk