Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Попусти!!!

ХотелПериод на престојПопуст
Paloma Foresta 25.05.2018 – 31.05.201830%
01.06.2018 - 14.06.2018 20% + Only for Garden Famıly Rooms = 25%
Paloma Grida01.06.2018 – 14.06.201825%
Paloma Oceana25.05.2018 – 07.06.2018 30%
Paloma Paradise25.05.2018 – 07.06.201840%
Sentido Perissia25.05.2018 – 14.06.201830%
DELPHIN BOTANIK PLATINUM15.05.2018 – 15.06.201840%
26.08.2018 – 31.10.201835%
DELPHIN PALACE DELUXE 5*26.08.2018 – 31.10.201835%
DELPHIN DIVA PREMIERE 5*15.05.2018 – 15.06.201835%
26.08.2018 – 31.10.2018 35%
DELPHIN BE GRAND RESORT 5*26.08.2018 – 31.10.201835%
DELPHIN IMPERIAL15.05.2018 – 15.06.201820%
26.08.2018 – 31.10.201830%
DELPHIN DELUXE RESORT 5* 15.05.2018 – 15.06.201835%
16.06.2018 – 25.08.2018 25%
26.08.2018 – 31.10.201835%
BOTANIK HOTEL RESORT 5*15.05.2018 – 15.06.201835%
26.08.2018 – 31.10.201835%

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk