Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

KEMPINSKI GRAND ARENA

KEMPINSKI GRAND ARENA

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
повеќе...

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Restaurant
повеќе...

APART HOTEL REGNUM

APART HOTEL REGNUM

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Children's pool
повеќе...

LUCKY BANSKO

LUCKY BANSKO

Bansko
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

Amira Boutiqe Hotel

Amira Boutiqe Hotel

Bansko
Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

GRAND HOTEL BANSKO

GRAND HOTEL BANSKO

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
повеќе...

BANSKO SPA & HOLIDAYS

BANSKO SPA & HOLIDAYS

Bansko
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
 • Internet
повеќе...

LION BANSKO

LION BANSKO

Bansko
 • Restaurant
 • Non-smoking rooms
 • Fax
повеќе...

SPA HOTEL EMERALD

SPA HOTEL EMERALD

Bansko
 • Internet
 • Restaurant
 • Bar within hotel
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk