Редовни летови

Скопје до Амстердам158 €
Скопје до Атина116 €
Скопје до Барселона191 €
Скопје до Белград88 €AIR SERBIA
Скопје до Берлин196 € AIR SERBIA
Скопје до Брисел168 €
Скопје до Букурешт249€ AIR SERBIA
Скопје до Будимпешта208 €
Скопје до Виена109 €AIR SERBIA
Скопје до Варшава198 €
Скопје до Москва228 € AUSTRIAN AIRLINES
Скопје до Мадрид224 €
Скопје до Минхен168 €
Скопје до Милано202 €AUSTRIAN AIRLINES
Скопје до Париз165 €
Скопје до Прага47 €CZECH AIRLINES
Скопје до Лондон168 €
Скопје до Рим199 €
Скопје до Франкфурт168 €
Скопје до Сплит158 €
Скопје до Цирих87 €
Скопје до Истанбул112 €
Скопје до Загреб127 €
Скопје до Љубљана139 €

Нискобуџетни летови

Скопје до Барселона15 €wizz-air
Скопје до Базел15 € wizz-air
Скопје до Брисел15 € wizz-air
Скопје до Келн20 € wizz-air
Скопје до Дортмунд15 € wizz-air
Скопје до Ајндховен15 € wizz-air
Скопје до Франкфурт15 € wizz-air
Скопје до Фридрихсхафен10 €wizz-air
Скопје до Гетеборг26 € wizz-air
Скопје до Хамбург15 € wizz-air
Скопје до Лондон15 € wizz-air
Скопје до Малме15 € wizz-air
Скопје до Меминген10 € wizz-air
Скопје до Милано10 € wizz-air
Скопје до Нинберг10 € wizz-air
Скопје до Осло20 € wizz-air
Скопје до Париз15 € wizz-air
Скопје до Стокхолм20 €wizz-air
Скопје до Венеција15 € wizz-air
Скопје до Берлин15 € wizz-air
Скопје до Братислава15 € wizz-air
Скопје до Копенхаген20 € wizz-air
Скопје до Хановер15 € wizz-air
Скопје до Рим29 € wizz-air
Скопје до Малта40 € wizz-air
Скопје до Ваксјо26 € wizz-air
Скопје до Будимпешта15 € wizz-air
Скопје до Лондон15 € wizz-air
Скопје до Базел15 € wizz-air
Скопје до Цирих65 € AIR PRISHTINA
Скопје до Минхен93 € EUROWINGS
Скопје до Дубаи345 € FLYDUBAI

Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања